Tietoa

Yritys

Olemme pieni ja ketterä vuonna 2018 perustettu kiinteistöalan yritys.

Tarjoamme kiinteistönvälityksen palveluita sekä tonttien ja rakennushankkeiden välitystä, kehitystä ja konsultointia. Tarjoamme myös rakennus -ja saneerauskohteiden urakointia oman sekä tytäryhtiömme kautta. Kauttamme saat siis joustavasti myös huoneistoremontit.

Toimimme pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla.

Vuonna 2022 yrityksemme ja sen tytäryhtiön yhteisliikevaihto oli n. 2,1M€

Minusta, Ville Heikkinen

Olen toiminut kiinteistöalalla vuodesta 2009 alkaen. Omaan laaja-alaista kokemusta kiinteistönvälityksen lisäksi vuokra-asuntosalkkujen manageerauksesta sekä pienempien ja suurempien asunto-rakennushankkeiden kehityksestä sekä konsultoinnista. Olen vuosien saatossa hankkinut kokemusta myös useiden satojen käytettyjen -ja uusien asuntojen sekä kiinteistöjen myynnistä. Asunto -ja kiinteistökaupan lainsäädäntö sekä rakentamisvaiheen RS-järjestelmä ovat luonnollisesti osaamisalueellani. Uskaltaisin sanoa myös tuntevani laajasti pääkaupunkiseudun asuntomarkkinan ja alueelliset hintakehitykset niin myytävien kuin vuokramarkkinankin osalta.

Olen suorittanut LKV, LVV sekä KiAT -tutkinnot ja toimin myös maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana.

Suunnittelitpa sitten uuden taloyhtiön ennakkomarkkinointia Espoossa, tontin myyntiä Vantaalla, perheasunnon myyntiä Helsingissä tai mitä tahansa siltä väliltä, ota rohkeasti yhteyttä. Minusta saat vilpittömän, joustavan, osaavan ja luotettavan kumppanin projektiisi. Huumoria unohtamatta.

Ville Heikkinen
ville@heikkinenlkv.fi
p. 040 514 8787